update
15 september 2023

Dauwpop bekroond tot Beste Festival van 2023

Bij Dauwpop stralen we van trots. Zojuist is bekend geworden dat Dauwpop de Festileaks’ Beste Festival 2023 Award van Nederland in de wacht heeft gesleept. Festileaks is één van de belangrijkste festivalsites van de Benelux.Deze erkenning is een van de meest prestigieuze publieksprijzen in festivalland. Na een grootschalige enquête van Festileaks, waarbij meer dan 100.000 festivalgangers hun stem uitbrachten, kwam Dauwpop als winnaar uit de bus. Hiermee overtreffen wij 253 andere nationale en internationale festivals.

Lees hier het juryrapport van Festileaks

Dauwpop schitterde dit jaar als grootste winnaar van de Festileaks Awards. Met trots kan gemeld worden dat Dauwpop voor het eerst de ‘Beste Festival’ award in de hoofdcategorie heeft gewonnen. Daarnaast heeft het festival ook een plek in de top-5 bemachtigd voor ‘Beste Sfeer’ en ‘Beste Terrein’. Tevens sleepte Dauwpop begin september al de 3FM ‘Het Leukste Publiek’ prijs in de wacht.

Early Bird Ticket Weekend!

Als dank voor jullie onvoorwaardelijke steun gooien we dit weekend de ticketsales open met een nieuwe reeks aan Early Bird tickets. Eenmalig tot aan het einde van dit weekend te kopen via onze website. Let op! Kinder-, parkeer- en losse campingtickets komen in een later stadium in de verkoop.

Bedankt voor je inschrijving, we hebben je toegevoegd aan de lijst
Oeps, er is iets fout gegaan bij het inschrijven op de lijst. Vul je mailadres opnieuw in en klik op: Put me on the list
camping
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk