FAQ

SUPER EARLY BIRD 2025

Wat zijn de voordelen van een Super Early Bird-ticket?
Super Early Bird-tickets bieden je de mogelijkheid om als een van de eersten je toegang tot Dauwpop te verzekeren, tegen een gereduceerde prijs. Je bent gegarandeerd van een plek op het festival en profiteert van de voordeligste tarieven.
Wanneer zijn de Super Early Bird-tickets beschikbaar?
Super Early Bird-tickets zijn beschikbaar vanaf de aankondiging van de verkoop tot ze zijn uitverkocht. Aangezien deze tickets zeer populair zijn, is het belangrijk om er snel bij te zijn.
Hoe snel raken de Super Early Bird-tickets uitverkocht?
Vorig jaar waren de Super Early Bird-tickets binnen een dag uitverkocht. Het is dus aan te raden om je tickets zo snel mogelijk te kopen zodra de verkoop start, om teleurstelling te voorkomen.
Wat gebeurt er als de Super Early Bird-tickets zijn uitverkocht?
Zodra de Super Early Bird-tickets zijn uitverkocht, zijn deze niet meer beschikbaar. Daarna kun je nog wel reguliere Early Bird-tickets of standaard festivaltickets kopen, maar deze zijn doorgaans duurder dan de Super Early Bird-tickets.
Waar kan ik mijn Super Early Bird-ticket kopen?
Je kunt je Super Early Bird-ticket kopen via de officiële Dauwpop-website. Houd de aankondigingen in de gaten voor de startdatum van de verkoop om ervoor te zorgen dat je op tijd je ticket bemachtigt.
Kan ik meerdere Super Early Bird-tickets kopen?
Ja, je kunt meerdere Super Early Bird-tickets kopen, zolang de voorraad strekt. Houd er echter rekening mee dat deze tickets zeer snel uitverkocht kunnen zijn, dus zorg ervoor dat je snel handelt.

camping 2025

Wat is een Camperplaats-ticket?
Kom je naar Dauwpop met je camper, caravan of vouwwagen op de camping staan? Dan heb je als bestuurder een aanvullend Camperplaats-ticket nodig, naast je Dauwpop festivalticket. Dit ticket geeft je toegang tot je eigen standplaats, waar je kunt verblijven met je camper, caravan, vouwwagen of daktent gedurende het hele weekend.
Wat heb ik nodig om op de camping te staan met een camper?
Op de camping parkeer je je voertuig op een gegarandeerde staanplaats.
Kunnen we als vriendengroep bij elkaar staan?
Ja, we proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden tijdens het inrijden. Zorg ervoor dat je tegelijk aankomt, zodat jullie naast elkaar geplaatst kunnen worden.
Welke voertuigen zijn toegestaan op de camping?
Alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten.
Mogen daktenten ook mee?
Daktenten worden toegelaten indien de tent niet zonder en op een bijbehorend voertuig kan worden opgezet. Het is dus niet toegestaan om de daktent op de grond te plaatsen en het voertuig ernaast te zetten.

TICKETS

ZIJN ER JUNIORTICKETS TE KOOP?
Dit jaar zijn er voor 31 mei en 1 juni een beperkt aantal junior tickets beschikbaar. Dit ticket is geldig voor een bezoeker met een leeftijd van 12 jaar of jonger. Een bezoeker met een juniorticket kan alleen naar het festival onder begeleiding van een bezoeker met een regulier festivalticket. Er zijn ook combitickets te koop voor onze jonge bezoekers (inclusief en exclusief camping).

Hier koop je de junior tickets.
WAT HOUDT EEN CAMPINGTICKET IN?
Verblijf tijdens het festival op onze festivalcamping! We bieden diverse (voor ingerichte) accommodaties aan op onze Camping WAUD. Kom je liever met je eigen tent of camper? Dan heb je alleen maar een camping- of camperticket nodig. Je koopt per persoon een campingticket. We verkopen geen campingticket per dag. Met het campingticket kan je zelf kiezen of je 1 of 2 nachten bij ons verblijft. De prijs van het ticket blijft hetzelfde.

Voor hen die met OV komen: op zondag 2 juni rijden er, van 9:30 tot 12:30 gratis pendelbussen tussen de festivalcamping en NS Station Nijverdal. 
KAN IK EEN PARKEERTICKET KOPEN?
Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Hellendoorn. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn zullen speciale Dauwpop routebordjes je naar het festivalterrein loodsen. Er is direct naast het terrein voldoende parkeermogelijkheid. Een parkeerticket koop je in de voorverkoop via hier of ‘aan de deur’.
IS MIJN TICKET GEPERSONALISEERD?
Er zal bij de entree niet worden gecontroleerd op de naam van het ticket, als je al je tickets hebt gepersonaliseerd op één naam levert dat geen problemen op bij de entree. Tickets zijn ook met een andere naam overdraagbaar. Verkoop je tickets veilig via ticketswap.nl. Dauwpop werkt samen met Ticketswap voor een veilige doorverkoop van festivaltickets.
IK BEN MIJN TICKET KWIJT. WAT NU?
Heb je een ticket gekocht maar kun je hem niet meer vinden in je mailbox? Geen paniek, laat je tickets hier opnieuw versturen via onze ticketpartij Paylogic. Een spelfout gemaakt in je e-mailadres of een andere ticket-gerelateerde vraag? Mail je vraag naar info@dauwpop.nl en vermeld hierbij je ordernummer, e-mailadres en de naam van de besteller.

VERVOER

IK KOM MET DE AUTO, HOE MOET IK RIJDEN?
Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Hellendoorn. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn zullen speciale Dauwpop festivalborden je naar het festivalterrein loodsen. Er is direct naast het terrein voldoende parkeermogelijkheid.

Je kunt in de voorverkoop al een parkeerkaart kopen (€20 incl. servicekosten) die bij de ingang van het parkeerterrein wordt gescand. Met een aantal voordelen: het gaat een stuk sneller dan contant betalen, je parkeert dichterbij dan mensen zonder parkeerticket en het is goedkoper, want aan de deur is een parkeerticket duurder.

Heb je een navigatiesysteem? Vul dan postcode 7448 RN Haarle in of als adres Luttenbergerweg 31, Haarle gemeente Hellendoorn’. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn volg je dan gewoon de speciale festivalborden.
IK KOM MET DE FIETS. WAAR KAN IK HEM STALLEN?
Voor fietsers zijn er speciale parkeergelegenheden waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeercrew.
IS ER MOGELIJKHEID TOT KISS & RIDE?
Er zullen speciale uit- en instapplekken gemaakt worden waar taxi’s hun klanten kunnen laten uitstappen. Ook mensen die iemand brengen of ophalen kunnen hier hun ‘lading’ het beste ‘droppen’. Deze plek wordt aangegeven als Kiss ’n Ride (halen en brengen). Volg de speciale festivalborden en alles wijst zich vanzelf.
IK KOM MET DE TREIN, HOE KOM IK VANAF HET STATION NAAR DAUWPOP?
Reis je van NS Station Nijverdal naar het festivalterrein en weer terug? Je koopt je pendelbusticket op het NS-station voordat je de bus instapt. Een pendelbusticket is alleen ter plaatse te koop en niet vooraf in de ticketshop. Je kan zowel contant als met pin betalen.

Georganiseerde busreizen vanaf een opstapplaats in Nederland zijn te koop via onze vervoerspartner TCR Tours. Er zijn diverse opstapplaatsen in Oost-Nederland beschikbaar om je reis naar het festival te starten. Je kunt opstappen in Almelo, Dalfsen, Deventer, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Ommen, Raalte, en bij twee opstapplaatsen in Zwolle. De busverkoop loopt via TCR Tours. Meer informatie over de opstapplaatsen en een aanmeldformulier voor het busvervoer is te vinden via deze link.

FESTIVAL INFO

WANNEER EN WAAR IS HET?
Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni vindt de 28e editie van Dauwpop plaats in de bossen van Hellendoorn.
HOE LAAT IS HET FESTIVALTERREIN OPEN?
Op vrijdag 31 mei is het terrein open van 15:00 tot 01:00 uur, op zaterdag 1 juni van 12:00 tot 01:00 uur.
HOE LAAT IS HET CAMPINGTERREIN OPEN?
Het campingterrein is open vanaf vrijdag 31 mei 12:00 uur tot zondag 2 juni 12:00 uur.
HOE ZIET HET AANBOD VAN ETEN EN DRINKEN ERUIT?
We hebben ons best gedaan om een breed aanbod aan food catering voor jullie samen te stellen. Zowel de overtuigde vegetariër als de bloeddorstige carnivoren onder ons komen ruim aan hun trekken. Zelfs aan de vitaminen hebben we gedacht. Ondervoed raken op Dauwpop is niet nodig. Uitdrogen is uiteraard ook niet nodig, we hebben een ruim assortiment aan (non-)alcoholische dranken.
IK HEB EEN MEDISCH DIEET. WELKE FACILITEITEN ZIJN ER HIERVOOR?
Volg je een medisch dieet? Vul dan het dieetformulier in zodat we op de hoogte zijn van de situatie, en je je speciale voeding mee naar binnen kunt nemen. We nemen contact met je op als je verzoek niet wordt goedgekeurd.
WAT GELDT ER VOOR ACCREDITATIE EN PERS?
Wil jij verslag komen doen van Dauwpop of komen fotograferen? Let goed op. We nemen alleen accreditaties in behandeling van journalisten of fotografen die in opdracht van een officieel medium langskomen voor een (foto)verslag van Dauwpop met publicatie als doel.

Na ontvangst van een aanvraag, bij voorkeur door een hoofd- of eindredacteur per medium, bevestigen wij deze uiterlijk één maand voor Dauwpop. Vraag de accreditatie a.u.b. per dag aan. Een accreditatie is standaard geldig voor één persoon.
ZIJN ER KLUISJES?
Er zijn op het terrein kluisjes te huur. Je kunt hier voor de hele dag of voor het hele weekend een kluis huren. Wil je vooraf al een kluisje huren? Dat kan via deze link.

Het is ook mogelijk om ter plekke een kluisje te huren op het terrein.
KAN IK KOMEN WERKEN OP DAUWPOP?
De inschrijvingen om te komen werken als crew member of vrijwilliger op Dauwpop zijn gesloten. Let op: we zoeken nog wel clubs of verenigingen die op zaterdag 1 juni willen komen werken. Clubs en verenigingen krijgen in ruil voor dit werk een donatie in de clubkas. Geïnteresseerd? Meld je vereniging aan door te mailen naar personeel@evhands.nl.
WAT ZIJN DE FACILITEITEN VOOR MINDERVALIDE BEZOEKERS?
Parkeren
Op vertoon van je reguliere invalide P-kaart kun je gebruik maken van de speciale invalide parkeerplaatsen die dichter bij de festivalentree liggen. We hanteren hetzelfde tarief als op de reguliere parkeerplaats. Spreek een parkeermedewerker aan bij het oprijden van het parkeerterrein.

Faciliteiten
Er is een speciaal toilet aanwezig voor rolstoelgebruikers bij de EHBO. Bij de Mainstage zal er een speciale verhoging worden gemaakt voor rolstoelgebruikers en/of andere mindervalide personen (vol = vol). We proberen zoveel mogelijk van het terrein rolstoel toegankelijk te maken, maar we zijn gesitueerd in het bos dus er zijn geen garanties.

RolstoelDuwCrew
Voorgaande jaren vond je op ons terrein de crew van The Big Bulls Rugby Club uit Almelo. Ze zijn herkenbaar aan hun wedstrijdshirt en staan voor je klaar bij de entree en het rolstoelpodium.
HELP! IK BEN IETS VERLOREN. WAAR KAN IK CHECKEN OF MIJN SPULLEN ZIJN GEVONDEN?
Je kan zondag tot 14.00 uur de gevonden voorwerpen inzien en ophalen bij de camping. Meld je daarvoor bij de ingang van de camping bij een campingburgemeester. Na het festival liggen de gevonden voorwerpen bij het gemeentehuis in Nijverdal. Je kan hen bereiken op 0548-630000.

CAMPING waud

WAT HOUDT DE GLAMPING IN?
Dauwpop biedt een assortiment aan luxe vooropgezette tenten aan die je als festivalganger kunt huren tijdens je bezoek aan het festival. Check onze camping-pagina voor meer informatie.
WELKE TENT MAG IK MEENEMEN?
Om veiligheidsredenen is een tent met een maximale grootte van 30 m2 (bijv. 6 x 5 meter) toegestaan. Het maximaal aantal personen per tent bedraagt 1 persoon per 2 m2. Bijvoorbeeld: in een tent van 6 x 5 meter (30 m2) mag je met maximaal 15 personen vertoeven.
WELKE CARAVAN OF CAMPER MAG IK MEENEMEN?
Uiteraard zijn (RDW-gekeurde) campers toegestaan. Andere voertuigen (ook caravans en vouwwagens) zijn niet toegestaan. Je auto moet dus op de parkeerplaats blijven.
WELKE FACILITEITEN ZIJN ER OP DE CAMPING?
Camping WAUD heeft een campingcafe waar je terecht kunt voor een hapje & drankje of in de ochtend voor je ontbijt. Ook is er een Dauwpop-supermarkt aanwezig waar je eten en drinken kan halen.

Na het festival nog even afpilsen? Dat doe je ook in het campingcafe. De camping beschikt ook over enkele stroompunten om je mobiele telefoon op te laden. Op de camping zijn voldoende toiletten en douches aanwezig.
WAT IS DE TOEGANGSLEEFTIJD CAMPING WAUD?
Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar op de camping. Bij twijfel kan er naar legitimatie worden gevraagd. Personen onder de 16 jaar hebben alleen toegang tot het campingterrein onder begeleiding van een volwassene.
WELK ETEN EN DRINKEN MAG IK MEENEMEN?
Elke bezoeker mag een 1½ liter (plastic) fles/pak frisdrank/water meenemen of maximaal 6 blikjes. Er is naast een Camping Cafe zone ook een Dauwpop-supermarkt aanwezig waar je óók eten en drinken kan halen, dus vers ontbijt hoeft in de ochtend geen uitdaging te zijn.
ZIJN ER STROOMAANSLUITINGEN?
Op de camping zijn geen stroomaansluitingen aanwezig en eigen stroom (aggregaten e.d.) zijn niet toegestaan. Campers voorzien van zonnepanelen zijn uiteraard geen probleem. We leveren wel centrale stroompunten om je mobiele telefoon op te laden.
MAG IK OPEN VUUR, GASFLESSEN, ETC. HEBBEN?
Open vuren en barbecues zijn niet toegestaan. Dus ook geen fakkels, vreugdevuurtjes, vuurkorven enz. Gasflessen en gasinstallaties zijn ook niet toegestaan (ook in campers niet). In de avond zorgen wij voor een gezellig kampvuur om samen nog een drankje na het festival te doen.
AAN WIE STEL IK MIJN VRAGEN OP CAMPING WAUD?
Op de camping zullen 24 uur per dag de campingburgermeesters aanwezig zijn die je met liefde zullen helpen. Just ask. Houd de camping schoon en val elkaar niet lastig met lawaai, muziek of andere ongein. Lief zijn kost niks. Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@dauwpop.nl.
WANNEER HEB IK EEN CAMPERTICKET NODIG?
Als je met een camper komt vragen we de bestuurder ervan een camper-ticket te kopen. Naast dat dit ticket is om de camping op te kunnen, is het voor ons een middel om te zien hoeveel campers er komen. Verblijven er meerdere personen in jouw camper, dan hoeft elk van hen alleen campingticket te kopen.
IK HEB AL EEN CAMPINGTICKET, MAAR KOM MET EEN CAMPER. WAT NU?
Heb je al een combi-ticket met camping of een losse campingticket? Maak je geen zorgen, je kunt deze tickets behouden en hebt dus geen verandering van ticket nodig. Neem contact op met info@dauwpop.nl, dan registreren we dat je met een camper komt. Graag je gegevens vermelden in je mail.

REGELS

WELKE HUISREGELS GELDEN ER?
Er mag veel op Dauwpop, maar om het voor iedereen leuk te houden, dien je je aan het volgende te houden:

Algemene huisregels
• Bij twijfel over leeftijd wordt er gevraagd naar legitimatie. Dit i.v.m. drank verkoop. Op het festival terrein kun je geen rookwaren kopen. Het spijt ons voor de verstokte roker. Klagen in Den Haag.

• Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Bij de ingang zal dit in beslag worden genomen. Er is volop eten en drinken verkrijgbaar óp het festivalterrein. Heb je een allergie en wil je daarvoor medicatie mee het terrein opnemen, of je eigen recept. Stuur ons dan vooraf een mail op info@dauwpop.nl. Omschrijf waar het om gaat (we zullen discreet zijn). Je krijgt van ons bericht met instructies hoe we dat gaan fixen.

• Parkeer doe je op de aangegeven terreinen. Bezoekers die elders parkeren zullen worden weggesleept. Het is niet toegestaan te kamperen of te overnachten op de parkeerterreinen van Dauwpop en de daarom liggende weilanden, zandwegen etc. Dit is alleen toegestaan op de officiële camping.

• Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: film- en andere professionele opnameapparatuur, alcoholhoudende dranken, harddrugs, softdrugs in grotere hoeveelheid dan wettelijk gedoogd, glaswerk, blik, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen (waaronder selfiesticks). Kleine camera’s en amateur-apparatuur (bijv. GoPro) is onder voorbehoud toegestaan.

• Op en rondom het Dauwpopterrein is de Nederlandse wetgeving omtrent het gebruik van en de handel in drank en drugs van toepassing. Bij constatering van het in bezit hebben van maximaal 5 gram softdrugs, heb je de mogelijkheid om deze af te staan. Weiger je deze softdrugs af te staan of heb je meer dan 5 gram bij je dan zul je aan de politie worden overgedragen.

• De organisatie kan personen de toegang weigeren of verwijderen van het evenemententerrein. Huisdieren zijn absoluut niet toegestaan.

• Bezoekers worden verzocht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van onder andere beveiligers/bewakingspersoneel.

• Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Bij enkele shows kan/zal vuurwerk worden gebruikt. Bijwonen van dergelijke shows is op eigen risico.

• Bedreigingen, vernielingen, beschadiging, mishandeling, intimidatie, agressie, discriminatie, racisme en ongewenste intimiteiten zijn verboden op straffe van verwijdering. Dauwpop moet een veilige en warme plek zijn voor iedereen. Op, voor en achter het podium, voor artiesten, medewerkers en publiek.

• Je koopt nooit een ticket voor een specifieke act. Je koopt een festivalticket voor de gehele festivaldag. We nemen geen tickets retour op basis van een geannuleerde act.

Toiletten
Voor het gebruik van de spoeltoiletten en chemische toiletten heb je geen wc-bandje nodig. Deze toiletten zijn gratis toegankelijk.

Schade en diefstal
De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Hieronder wordt ook onder andere diefstal/vermissing verstaan.

Fotografie
Tijdens het evenement worden (foto-)opnames gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Flyeren
Flyeren op en rondom het festival is verboden (Algemene Plaatselijke Verordening). Mensen die toch menen dat te moeten doen zullen bekeurd worden door aanwezige politie. Maar collega organisaties zijn van harte welkom om posters op te hangen. Vooraf graag even melden. Voor banners geldt een andere regeling. Gelieve contact op te nemen met de organisatie.

Lachgas
Lachgas is per wet niet verboden, maar wel schadelijk voor je hersenen. Dauwpop is een afgesloten terrein met haar eigen huisregels. In overleg met de vergunningverlener staat in onze huisregels dat lachgas niet toegestaan is op het Dauwpop terrein. Treft de security lachgas aan bij de visitatie, dan zal dit in beslag worden genomen. Heeft iemand meerdere houders met lachgas bij zich, met het kennelijke oogmerk deze te verhandelen, zal worden opgetreden in het kader van de Warenwet. Overtreders worden overgedragen aan de politie.

Kolven
Tijdens het festival kan je bij de EHBO terecht om te kolven. Er zal ook een koelkast aanwezig zijn.

Alcoholgebruik
De leeftijd van de bezoekers van Dauwpop varieert gemiddeld tussen de 10 en 50 jaar. In principe houden we bij Dauwpop geen minimumleeftijd aan dus zijn er ook bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Vanwege de verscherpte wetgeving moet iedereen in de leeftijd 18 – 25 jaar een stempel halen, waardoor het (bar)personeel kan zien dat zij alcohol mogen bestellen. Deze stempel krijg je (op vertoon van legitimatie!) bij de visitatiepoortjes of de infostand, vlak na binnenkomst. We moeten streng zijn, dus geen stempel = geen alcohol.

Roken
Het is op Dauwpop (bij wet) niet toegestaan om te roken in de tenten van de Mainstage, The Barn,  BEUK en alle overige overdekte plekken. Mocht je toch willen roken: doe ons en andere bezoekers een plezier en rook alleen in de buitenlucht. Mensen die toch binnen of op overdekte plekken roken kunnen door de beveiliging worden verwijderd uit de tent en bij herhaaldelijke overtreding van het festivalterrein.
HOE DOET DAUWPOP AAN DUURZAAMHEID?
Als festival, dat al meer dan 28 jaar op deze locatie plaats vindt, zijn we ons zeer bewust van onze zorgplicht voor deze plek. Duurzaam omgaan met de omgeving en materialen heeft bij ons al járen hoge prioriteit. Met enige oostelijke nuchterheid, vooral gericht op effectiviteit.

Een paar belangrijke milieu speerpunten hebben we in de vorm van 'wist je datje's' over duurzaamheid op Dauwpop onder elkaar gezet. Lees ze hieronder!

Wist je dat?

Dauwpop het verspillen van drinkwater doodzone vindt? We spoelen je boodschap met grondwater, hiermee verminderen we drinkwaterverbruik tot een minimum.
Dauwpop een groot gedeelte van haar decoratiestukken maakt van gebruikte materialen of deze hergebruikt?

Het kan maar zo zijn dat jij tegen hetzelfde podium aankijkt als voorgaande jaren, maar deze een andere uitstraling heeft gekregen.

Achter de schermen een slim afval plan met gescheiden afvalstromen loopt, en dat al onze bars en cateraars hieraan meewerken door geen eten in plastic te serveren en hun afval backstage te scheiden?

Er voor elke generator een strak schema staat om de draai uren van deze bromberen te verminderen tot een minimum.

Daarnaast doet de organisatie er samen met haar leverancier alles aan om een zo duidelijk mogelijk inzicht in de stroom behoefte te krijgen zodat we geen overtollige energie opwekken.,

Veel personeel dat je aan het werk ziet (bar en andere taken) veelal vrijwilligers en leden van verenigingen uit de regio zijn? Voor hun ondersteuning doet Dauwpop deze verenigingen een donatie in de clubkas. Ook werken met je vereniging op Dauwpop ? Meld je aan: personeel@evhands.nl

De naam Dauwpop zijn oorsprong vind in Dauwtrappen? Het 's ochtends op Hemelvaartsdag voor dag en dauw erop uit trekken met de fiets? Inmiddels niet meer op Hemelvaartsdag, maar we stimuleren nog steeds het gebruik van fiets en/of openbaar vervoer door ov-pendels, bus charters en het samen rijden via Slinger. Check: vervoer.

De munten die we bij Dauwpop gebruiken, na het festival worden gerecycled? Hier worden dan weer nieuwe munten van gemaakt.

Jij je steentje kunt bijdragen? Help Dauwpop, lever je beker in bij een bekerinleverpunt, en gooi je afval in de prullenbak in plaats van op de grond!

Neem je tent mee, en laat de camping achter als een biljart laken. Hier zullen de boer, en vooral zijn koeien, je de rest van het jaar dankbaar voor zijn!

Maar bovenal zorg er samen met je mede bezoekers voor dat iedereen een fantastisch festival heeft. Lief zijn voor elkaar is wat ons betreft ook een beetje duurzaam.

Wees geen eikel, recycle!
Bedankt voor je inschrijving, we hebben je toegevoegd aan de lijst
Oeps, er is iets fout gegaan bij het inschrijven op de lijst. Vul je mailadres opnieuw in en klik op: Put me on the list
camping
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk