het festivalterrein

main stage

De Mainstage groeide de afgelopen jaren iets uit zijn jasje. De circus tent heeft plaats gemaakt voor een dikke constructie die ons meer ruimte bied op het gebied van publieks beleving en zichtlijnen.

king king

Vernoemd naar het legendarische album van Blues legendes “The Red devils” welke in de King King club te LA hier een live album opnamen. Ons “tweede” podium, met ruimte voor de legendarische optredens van morgen.

hotel vegas

Vergeet de glory hole. Vergeet de funhouse. Hotel Vegas is here. Vernoemd naar nog zo’n legendarische muziek club in Austin TX. Denk aan cactussen, zand, snoeiharde gitaren en zweet van het plafond!

xite party pit

Party! Need we say more? Onze beroemd/beruchte danskuil. In de stijl van een braziliaanse favela vind je hier op de vetste urban en eclectische stijlen. Fissa in de Favela = aan!

beuk

De Dauwpop danceclub. Dikke beats van house tot techno en alles daar tussen in. Gehost door de bazen van Nachtkantoor, is Beuk. Onze eigen Berghain onder aan de hellendoornse berg.

the barn

Verscholen in de bossen ligt tussen de bomen onder de rook van de barbecues The Barn. Niet meer weg te denken uit de dauwpop programmering. De plek voor heerlijk gitaarwerk, van de beste bands.

Dat wil je op dauwpop pastafabriek budbierbar wijnbar cocktailbar pizzahut sweetshop catering for you crazy nutella vegabarretjevyrewbudbierbar

Plattegrond

Op de plattegrond vind je precies waar alles is op het festivalterrein. Zo weet je waar je moet zijn als je je favo-artiest wilt zien! Enthousiast geworden? Koop nu je tickets voor Dauwpop 2024!

KOOP TICKETS
Bedankt voor je inschrijving, we hebben je toegevoegd aan de lijst
Oeps, er is iets fout gegaan bij het inschrijven op de lijst. Vul je mailadres opnieuw in en klik op: Put me on the list
camping
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk