Vip Experience

VIP-arrangement op Dauwpop

Net even die extra luxe festivalervaring beleven? Ga voor een Dauwpop VIP-ticket! Geniet van een onvergetelijke dag vol muziek en plezier, omhuld door de serene sfeer van het bet bos en muzikale klanken van het festivalterrein. De Dauwpop Boslounge opent haar deuren om jouw festivalervaring naar ongekende hoogte te tillen. Temidden van de betoverende Hellendoornse natuur schittert de Boslounge als het summum van festival luxe.

Mail voor info
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk

Private dining

Culinaire verwennerij wacht op je, want in de Boslounge is het onbeperkt genieten van een smaakvolle selectie aan heerlijke gerechten door een handvol foodtrucks. Laat je smaakpapillen dansen op het ritme van exquise smaken, terwijl je jezelf verliest in de muzikale magie van Dauwpop. De dorst wordt gelest met een scala aan verfrissende drankjes, van sprankelende cocktails tot verkoelende frisdranken.

De Boslounge biedt een ongekende VIP-beleving, waarbij het genot van drankjes hand in hand gaat met de ritmes van de festival beats. Ontsnap aan de massa en geniet van het gemak van privé-toiletten, exclusief voor de Boslounge gasten. Geen wachtrijen, alleen comfort en gemak, zodat je meer tijd hebt om te dansen en te genieten.

eigen vip-entree en -balkon

Betreed Dauwpop als een echte VIP met een aparte entree, zodat je direct in het hart van de actie belandt, zonder te hoeven wachten. Ervaar de privilege van een zorgeloze toegang tot het festivalterrein. Ook is er de Boomhut, de plek in de bomen waar je als VIP over de Boomlounge heen kijkt en heerlijk geniet.

Koop nu je VIP-tickets en upgrade je Dauwpop-ervaring! Tickets zijn te koop vanaf €185 excl. BTW. Je kiest zelf of je één of twee dagen Dauwpop gaat.

aanvraagformulier

BEDANKT VOOR JE AANVRAAG.
WE NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.
ER IS IETS FOUT GEGAAN BIJ HET VERSTUREN VAN JE AANVRAAG. PROBEER JE AANVRAAG NOGMAALS TE VERSTUREN
camping
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk