Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Dauwpop FAQ

Dauwpop FAQ

Dauwpop FAQ

Dauwpop FAQ – 4 september 2021

 

Ik heb mijn kaartje van 2020 nog, wat moet ik doen?
Je hebt ervoor gekozen om je ticket van 2020 mee te nemen naar een volgende editie van Dauwpop. Waarvoor super bedankt! Dat hebben overigens héél véél mensen gedaan. Jouw kaartje van 2020 is op 4 september gewoon geldig. Je hoeft dus niks anders te doen dan alleen je ticket meenemen. Ben je de gegevens van je ticket kwijt, stuur dan een email naar: info@dauwpop.nl. Dit geldt voor alle festivaltickets, ook kindertickets en CJP tickets. Denk ook aan je eventuele parkeer- en camping tickets!

Heb je een Paylogic e-ticket en ben je deze kwijt? Check dan deze link.

 

Blijft mijn hardcopy ticket ook geldig voor Dauwpop 2021?
Als je een ticket hebt gekocht bij één van onze voorverkoopadressen, dan heb je een hard-copy ticket. Deze blijft uiteraard ook gewoon geldig voor de editie op 4 september. Bewaar hem dus goed. Alle door ons gebruikte barcodes zijn slechts één keer bruikbaar. Let dus goed op dat anderen niet met een kopie van je barcode aan de haal gaan.

LET OP :
Nogmaals: elk ticket van Dauwpop, e-ticket of hardcopy, camping-, CJP-, kinder- of parkeerticket, heeft een unieke barcode die slechts éénmaal gescand kan worden. Dus voorkom teleurstellingen en zorg dat er geen kopieën van gemaakt kunnen worden.

 

Ik heb tickets gewonnen voor Dauwpop 2020 maar nog niet ontvangen krijg ik dan ook tickets voor Dauwpop 2021?
Ja, je gewonnen ticket voor 2020 is ook geldig voor 2021. Deze wordt t.z.t. opgestuurd.

 

Zijn er nog kaarten voor Dauwpop op 4 september verkrijgbaar?
Dauwpop 2021 is helemaal uitverkocht!

 

Ik kan niet op 4 september, wat nu?
Eigenlijk kunnen we ons niet voorstellen dat je er ná al die Corona ellende niet bij wilt zijn, maar het kan natuurlijk zijn dat je moet werken of een andere goede reden hebt om niet te komen. In dat geval willen we je aanbieden je ticket om te zetten naar een ticket/voucher voor Dauwpop 2022.
Dat omzetten kan tót 1 maart 2021! 

 

Wat is de status van het programma?
Ons programmateam is druk bezig om zoveel mogelijk acts van het programma van 2020 mee te nemen naar de nieuwe editie van Dauwpop op 4 september as. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte. Of meld je aan voor het Facebookevent.

 

Ik heb een kinderticket gekocht, maar mijn kind is volgend jaar over de gestelde leeftijd heen, wat nu?
Heb je een kinderticket gekocht voor 2020, maar is je kind inmiddels over de maximaal gestelde leeftijd heen om in aanmerking te komen voor een kinderticket? Daar gaan wij dit jaar niet moeilijk over doen. Ook op 4 september heeft je kind toegang tot Dauwpop met dit ticket. Overigens waren de kindertickets voor 2020 al uitverkocht.

 

Ik heb een CJP-ticket gekocht maar deze is op 4 september niet meer geldig, wat nu?
Voor dit ticket geldt ook dat wij eenmalig een uitzondering maken. Net als bij de kindertickets blijft het ticket voor 4 september 2021 geldig.

 

Kan ik het geld van mijn ticket terugkrijgen?
Je hebt vorig jaar geen gebruik gemaakt van de verschillende geboden opties, maar je hebt je ticket doorgezet naar Dauwpop 2021.  Mocht je écht niet kunnen dan bieden we aan je ticket van 2021 dóór te zetten naar de editie van 2022. Zonder bijkomende kosten. Dat kan tót 1 maart. Daarbij behoud je of krijg je dan ook nog eens de twee gratis consumpties.

 

Hoe zit het met mijn overnachting op Dauwpop?
Dauwpop heeft een camping. Je kan uiteraard zelf kampeerspullen meenemen. Kijk bij info voor meer informatie hierover. Voor luxe kampeerders hebben we twee fantastische opties in de aanbieding:

  • GLAMPING:  voor diegenen die zichzelf willen verwennen komen we binnenkort met een glamping-aanbod. Een zéér sfeervol en luxe ingerichte slaapplek. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt binnenkort meer informatie.
  • FESTIPI OP DAUWPOP
    Naast de luxe variant van de Glamping, hebben we de prima en zeer betaalbare overnachtingen geregeld door Festipi. Festipi opereert zelfstandig op de camping van Dauwpop. Je reserveert en betaalt rechtstreeks bij hen. In overleg met Festipi is afgesproken dat de reserveringen die stonden voor 2020 ook geldig blijven voor deze editie op 4 sept. Heb je nog vragen ? neem dan rechtsreeks contact op via info@festipi.nl  Je kunt bij hen ook nieuwe reserveringen plaatsen. Serge en zijn team zullen je verder helpen.

 

LET OP: Een campingticket geeft alleen toegang tot de camping. NIET tot het festival. Die dien je dus apart aan te schaffen.

 

Wat gebeurt er met mijn busticket van TCR Tours voor Dauwpop?
TCR biedt de reizen van diverse opstapplaatsen in Nederland naar Dauwpop, zelfstandig aan. Neem contact met hen op via (info@tcrtours.nl) en je kunt direct met hen in overleg. Ook als je wilt weten of er een opstapplaats bij jou in de buurt is.

 

Voor overige vragen zijn we te bereiken via info@dauwpop.nl.