update
4 juni 2023

Dauwpop festival verrast 21.000 bezoekers

Julle waren onvergetelijk! Allemaal. Stuk voor stuk. Een warme deken van gelijkgestemden omhulde de afgelopen dagen de bossen rondom Hellendoorn en daar hebben we allemaal heerlijk onder gelegen. We vonden het fantastisch! ALLES! Het weer, het eten, de muziek, de mensen, we gloeien zelfs nog een beetje van trots na omdat al onze snode plannen vooraf eigenlijk allemaal ook goed hebben gewerkt.

Bij deze ook  nog even een fraai versierde pluim voor alle medewerkers die zich de afgelopen dagen op allerlei manier het zweet in de naad hebben gewerkt Maar de allermooiste veren steken we toch even in jullie achterste. Ruim 21.000 veren zijn dat, want jullie waren talrijk en zagen er ook nog eens oogverblindend uit. We hopen dat de veren lang blijven kriebelen én dat het sowieso al een beetje kriebelt voor de editie van volgend jaar!

Want die komt er natuurlijk! Met een voor ons nog hoger liggende lat, met wederom ruim 70 acts en nieuwe ontdekkingen die je kan doen. We hopen je dus te zien, op 31 mei en 1 juni op Dauwpop 2024!

Super Early Bird Tickets 2024
De Super Early Bird Tickets zijn NU in de verkoop gegaan! Geloof ons, deze early bird met aantrekkelijke korting is bij voorbaat een bedreigde diersoort! Koop snel je dag- of combiticket via onderstaande link!

*Junior-, parkeer- en campingtickets gaan later in de verkoop.

Bedankt voor je inschrijving, we hebben je toegevoegd aan de lijst
Oeps, er is iets fout gegaan bij het inschrijven op de lijst. Vul je mailadres opnieuw in en klik op: Put me on the list
line up
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk