vervoer

Trein & Pendelbus

Dauwpop is het beste te bereiken als je reist naar NS Station Nijverdal. Vanaf hier stap je over op de pendelbus die tussen het festivalterrein en het station rijden. Reis je van NS Station Nijverdal naar het festivalterrein en weer terug? Je koopt je pendelbusticket op het NS-station voordat je de bus instapt. Een pendelbusticket is alleen ter plaatse te koop en niet vooraf in de ticketshop. Je kan zowel contant betalen als met pin.

De pendelbus zal doorrijden tot na de laatste Dauwpop-act! 

fiets

Voor fietsers zijn er speciale parkeergelegenheden waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeercrew.

georganiseerde busreizen

Busreizen vanaf een opstapplaats in Nederland zijn te koop via onze vervoerspartner TCR Tours. Er zijn diverse plaatsen beschikbaar om je reis naar het festival te starten. Klik hier voor beschikbare opstap-plaatsen.

auto

Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Hellendoorn. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn zullen speciale Dauwpop routebordjes je naar het festivalterrein loodsen.

Er is direct naast het terrein voldoende parkeermogelijkheid. Een parkeerticket koop je in de voorverkoop of ‘aan de deur’.

Heb je een navigatiesysteem? Vul dan postcode 7448 RN Haarle in of als adres Luttenbergerweg 31, Haarle gemeente Hellendoorn'. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn volg je de speciale festivalborden.

kiss & ride

Er zullen speciale uit- en instapplekken gemaakt worden waar taxi's hun klanten kunnen laten uitstappen. Ook mensen die iemand brengen of ophalen kunnen hier hun 'lading' het beste droppen. Deze plek wordt aangegeven als Kiss 'n Ride (halen & brengen).

overnachten

Verblijf tijdens het festival op onze festivalcamping! We bieden diverse accommodaties aan op Camping WAUD. Kom je liever met je eigen tent of camper? Dat kan ook! Klik hier voor meer informatie.

Heb je een vraag over vervoer?

ga naar faq
Bedankt voor je inschrijving, we hebben je toegevoegd aan de lijst
Oeps, er is iets fout gegaan bij het inschrijven op de lijst. Vul je mailadres opnieuw in en klik op: Put me on the list
line up
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk