update
16 mei 2023

Dit was de Dauwpop Secret Show met Sticks!

Vanavond gaf niemand minder dan rapper Sticks, één van de succesvolste rappers van Nederland, een exclusief en intiem optreden voor een kleine honderd fans van het Dauwpop festival. In no-time waren afgelopen weken honderd tickets voor de Secret Show van Dauwpop uitverkocht. Met nummers van het nieuwe album ‘Alles over hoop’ werden bezoekers rijkelijk beloond om een ticket aan te schaffen.

Voorproefje voor het Dauwpop festival
Het exclusieve concert dat de Zwolse zanger Sticks gaf in Eureka was een waar voorproefje op het Dauwpop festival dat over 2,5 week in Hellendoorn losbarst. Bezoekers kregen alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten tijdens het festival.

Uitzinnige bezoekers
De sfeer tijdens het optreden was fantastisch en bezoekers waren uitzinnig over het intieme concert van Sticks. Het publiek rapte met bekende nummers mee en genoten met volle teugen van het exclusieve optreden. Rapper Sticks is al jaren een van de belangrijkste rappers van Nederlandse bodem en heeft onlangs zijn nieuwe album ‘Alles over hoop’ uitgebracht. Het album, dat vol staat met opvallende samenwerkingen, is de opvolger van Het Mooiste Komt Nu en STICKmatic, die beide in 2020 zijn uitgekomen. Tijdens het optreden liet Sticks enkele nummers van zijn nieuwe album horen.

Laatste kaarten beschikbaar voor zaterdag Dauwpop
Voor de zaterdag van het Dauwpop Festival zijn nog kaarten beschikbaar. Het festival, dat op 2 en 3 juni plaatsvindt in Hellendoorn, belooft een spectaculair programma met headliners als Goldband, The Prodigy, Franz Ferdinand, Bökkers én Danny Vera, plus talenten als Zoë Tauran, Claude en Joost.

Bedankt voor je inschrijving, we hebben je toegevoegd aan de lijst
Oeps, er is iets fout gegaan bij het inschrijven op de lijst. Vul je mailadres opnieuw in en klik op: Put me on the list
camping
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
FaQ
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
tickets
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk
bekijk