Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Werken op Dauwpop?

Werken op Dauwpop?

Werken op Dauwpop?

Lijkt het jou tof om op Dauwpop achter de bar te staan of munten te verkopen? Dauwpop is op zoek naar oproepkrachten!

Ben je ouder dan 18 jaar en hou je van aanpakken, dan zijn wij op zoek naar jou voor evenementen zoals Dauwpop maar ook het Bevrijdingsfestival in Wageningen, Kingdance en Dance4Liberation in Zwolle. Meld je aan via personeel@evhands.nl door middel van een korte introductie inclusief vermelding van naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en een leuke foto. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Verenigingen en Clubs
Wil je als vereniging wat extra geld voor in de clubkas verdienen? Dan zijn jullie van harte welkom!

Wat bieden wij? 

  • Leuk werk op flexibele basis
  • Een vergoeding voor de clubkas
  • Samen met je vrienden van de club of vereniging werken op toffe festivals
  • Een gezellig team en festivaldag.

Evenementen

  • 27 april – Kingdance, Zwolle
  • 5 mei – Bevrijdingsfestival Wageningen
  • 5 mei – Dance4Liberation, Zwolle
  • 21 mei – Dauwpop Festival, Hellendoorn

Voor meer info of aanmelden verstuur een mail naar personeel@evhands.nl. Met hierin een korte uitleg van jullie club of verenigingen en de gegevens van jullie contactpersoon.

Zit je niet in een vereniging of club maar wil je wel graag op een van bovenstaande evenementen werken? Dan ben je ook van harte welkom om een mail te sturen naar personeel@evhands.nl.

Wij zijn al voorzien in stagehands en artiestenbegeleiders dus hiervoor hoef je geen contact op te nemen.