Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

The Partysquad
Dauwpop / Programma / The Partysquad

The Partysquad

Ruben Fernhout en Jeery Leembruggen, beter bekend als The Partysquad, zijn al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Deze smaakmakers die altijd trendsettend en nooit trendvolgend en dus werken ze internationaal samen met illustere namen als M.I.A., Major Lazer en Mr. Vegas. Daarnaast releasen zelf ook nog steeds knallers van albums zoals hun meest recente “Nachtwacht” met hits als C’est La Vie, Lit en Plakken.

Bij Dauwpop houden we wel van een potje Rampeneren en daarom halen we met veel plezier deze bazen van de club naar Hellendoorn om ze te promoveren tot bazen van de Party Pit!

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: