Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Ten Times A Million
Dauwpop / Programma / Ten Times A Million

TEN TIMES A MILLION

Wij nemen alvast een voorschot op de 10 miljoenste editie van ons fantastische festival met Ten Times A Million want deze Nederlandse band gaat hoe dan ook geschiedenis schrijven met hun tijdloze nummers bij vlagen doen denken aan bekende namen als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Foo Fighters, maar Ten Times A Million heeft onmiskenbaar een eigen geluid dat fluisterende filmische sferen koppelt aan euforische uitspattingen.

De singles van TTAM zijn opgepikt door alle relevante radiostations en het kan niet anders dat je die singles al door de ether hebt horen schallen. Vandaag hoor je ze in de bossen van Hellendoorn op vol volume!

STAGE: Enge Bos Podium

TIJD: t.b.c

Follow Me: