Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Ten Times A Million
Dauwpop / Programma / Ten Times A Million

TEN TIMES A MILLION

Wij nemen alvast een voorschot op de 10 miljoenste editie van ons fantastische festival met Ten Times A Million want deze Nederlandse band gaat hoe dan ook geschiedenis schrijven met hun tijdloze nummers bij vlagen doen denken aan bekende namen als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Foo Fighters, maar Ten Times A Million heeft onmiskenbaar een eigen geluid dat fluisterende filmische sferen koppelt aan euforische uitspattingen.

De singles van TTAM zijn opgepikt door alle relevante radiostations en het kan niet anders dat je die singles al door de ether hebt horen schallen. Vandaag hoor je ze in de bossen van Hellendoorn op vol volume!

STAGE: Enge Bos Podium

TIJD: t.b.c

Follow Me: