Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Scram C Baby

Scram C Baby

Scram C Baby maakt met Give Us A Kiss in 2018 een comebackplaat die al die jaren van radiostilte in één keer doen vergeten en vergeven want indie-minnend Nederland mistte de band natuurlijk. De 5 stronteigenwijze Amsterdammers, sloten zichzelf op in de Vondelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby’s beste plaat uit z’n 28-jarige bestaan.
Give Us A Kiss is een plaat waarop alle kwaliteiten van de band meer dan ooit volledig tot hun recht komen. De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er –godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid. Een band om te kussen dus en dat gaan we doen!

STAGE: Funhouse

TIJD: t.b.c

Follow Me: