Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / PRONK

PRONK

De band van Sallands socialite en realitytv ster in wording Pronk. Zijn debuut staat vol onstuimige rock en alle nummers heeft Pronk vakkundig zelf in elkaar geflantst al liet hij het drummen over aan Henk Jonkers (o.a. Fatal Flowers, Hallo Venray), opper-rammelaar en meester in de oenka boenka. De rest van de band bestaat uit Seb Dokman (Paceshifters) en Gerben Bielderman (ex-Pauw).
Het geluid is geïnspireerd door onder andere muzikale jeugdliefdes als Motorhet, Stoons, Ramoons of Iesiediesie. Komen, pils in de knuist en kijken. De rock & roll dut de rest.

STAGE: TBA

TIJD: t.b.c

Follow Me: