Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Praktische Informatie

Praktische Informatie

Praktische Informatie

Uitverkocht!
Dauwpop 2019 is uitverkocht! Via onze officiële kanalen zijn geen kaarten meer beschikbaar. Koop daarom geen tickets die elders worden aangeboden. Dit zijn vaak doorverkochte tickets door oplichters die voor een hoger bedrag worden verkocht. Wij kunnen de geldigheid hier niet van garanderen. Parkeer- en campingtickets zijn nog wel beschikbaar via onze website dauwpop.nl.

Weer
De temperatuur kan ’s avonds afnemen. Zorg er dus voor dat je een warme trui en/of jas meeneemt. Op het festivalterrein hebben we kluisjes om meegebrachte kleding of een tas in op te bergen. Vergeet ook niet je poncho voor het geval er een bui kan vallen!

Drukte
Dit jaar hebben we een mooi en vol programma gepland staan. Daarom kan het zijn dat sommige acts populair zijn. Wil je bijvoorbeeld Nielson of Navarone graag goed kunnen zien? Zorg dan dat je op tijd in the Barn bent. We hangen LED-schermen bij the Barn en het Mainstage voor mensen die buiten de tent willen meegenieten. Voor de Party Pit geldt VOL = VOL.

Infostand
Bij de infostand kun je terecht voor al je vragen en praktische artikelen. Naast het verkrijgen van een programmaboekje kun je hier ook je 18+ stempel halen, oordopjes kopen en zijn er een beperkt aantal poncho’s verkrijgbaar. Voor gevonden voorwerpen en vragen over de pendelbus kun je hier ook terecht.

App
Heb je liever een digitale versie van het blokkenschema bij de hand? In de app store vind je onze app ‘Dauwpop 2019’. Hierin vind je niet alleen het blokkenschema maar ook up-to-date praktische informatie over bijvoorbeeld gevonden voorwerpen, kluisjes en een plattegrond van het terrein.

Camping
Heeft niemand in je vriendengroep zin om terug te rijden na een dag Dauwpop? Geen probleem. ’s Avonds kun je overnachten op onze camping of huur een Festipi. Je zet je eigen meegebrachte tentje neer vanaf 10:00 ’s ochtends. Voor een ontbijtje loop je vrijdag naar de campingwinkel.

Tickets voor onze camping kosten € 15 excl. en zijn alleen geldig in combinatie met een Dauwpop festivalticket. Ook voor een Festipi ben je een apart campingticket nodig.

Auto/Fiets
Wees slim en koop vooraf je parkeerticket, dan sta je dichterbij het festivalterrein met je auto. Koop je een ticket op de dag zelf? Dan kost dat je 10 euro en kan je alleen contant afrekenen. Je fiets parkeer je gratis. Parkeertickets zijn nog te koop tot op de dag zelf via www.dauwpop.nl/tickets.

Pendelbussen
Kom je met de trein? Vergeet dan niet een kaartje voor de pendelbus te kopen! Deze rijdt vanaf NS station Nijverdal en kan je alleen contant afrekenen. Een retourtje kost 6 euro. Je kan hem ook al digitaal aanschaffen via de website van HAVI travel. De eerste pendelbus vertrekt om 09:30 ’s ochtends. De laatste bus zal tot ongeveer 01:30 rijden.

Toiletten
Op het terrein zijn spoeltoilleten aanwezig hier vragen we een kleine vergoeding van 2 euro voor. Hier krijg je een bandje voor die je de hele dag door kunt gebruiken. Deze bandjes zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa. De chemische toiletten (dixi’s) op het terrein zijn gratis te gebruiken.

Kluisjes en Munten
We hebben dit jaar het terrein iets omgegooid. En daarom vind je de kluisjes nu op ons ‘serviceplein’ bij de entree. Hier kun je ook direct munten aanschaffen, maar munten koop je ook elders op het terrein zelf.

Drukte
Dit jaar hebben we een mooi en vol programma gepland staan. Daarom kan het zijn dat sommige acts populair zijn. Wil je bijvoorbeeld Nielson of Navarone graag goed kunnen zien? Zorg dan dat je op tijd in the Barn bent. We hangen LED-schermen bij the Barn en het Mainstage voor mensen die buiten de tent willen meegenieten. Voor de Party Pit geldt VOL = VOL.

Let op!

  • We verkopen GEEN sigaretten op het terrein.
  • Munten kunnen niet retour