Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/WERKEN BIJ

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ

Dauwpop is altijd op zoek naar enthousiaste crewmembers, vrijwilligers of verenigingen die ons team willen komen versterken tijdens het festival. Lijkt het je tof om tijdens Dauwpop achter de bar te staan, munten te verkopen, te helpen met de aankleding of om de backstage-crew te komen ondersteunen? Stuur ons dan een bericht!

Kom je als vrijwilliger werken op Dauwpop, dan mag je na je shift het terrein op om te genieten van het programma en sfeer. Sluit je aan met je vereniging? Dan doet Dauwpop een bijdrage aan jullie clubkas.

Aanmelden kan via personeel@evhands.nl. Je kan je aanmelden voor 26 en 27 mei.