Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/VERVOER

VERVOER

VERVOER

Auto
Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Hellendoorn. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn zullen speciale Dauwpop routebordjes je naar het festivalterrein loodsen. Er is direct naast het terrein voldoende parkeermogelijkheid.

Heb je een navigatiesysteem? Vul dan postcode 7448 RN Haarle in of als adres kruising Stationsweg/Almeloseweg, Haarle gemeente Hellendoorn’. Eenmaal in de buurt van Hellendoorn volg je dan gewoon de speciale festivalborden.

Je kunt in de voorverkoop al een parkeerkaart kopen die bij de ingang van het parkeerterrein wordt gescand. Met een aantal voordelen: het gaat een stuk sneller dan contant betalen, je parkeert dichterbij dan mensen zonder parkeerticket en het is goedkoper.

Openbaar Vervoer / Pendelbus (Station Nijverdal)
Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan naar het treinstation in Nijverdal. Er rijden vanaf daar pendelbussen. Het pendelvervoer (Station Nijverdal naar het Dauwpopterrein en weer terug) kost € 6,- p.p. via iDEAL en € 7,- p.p. bij contante betaling. Op de dag zelf zijn er tegen contante betaling ook tickets verkrijgbaar op het plein achter station Nijverdal. Tickets zijn te koop op de website van TCR Tours.

Kiss ’n Ride
Er zullen speciale uit- en instapplekken gemaakt worden waar taxi’s hun klanten kunnen laten uitstappen. Ook mensen die iemand brengen of ophalen kunnen hier hun ‘lading’ het beste ‘droppen’. Deze plek wordt aangegeven als Kiss ’n Ride (halen en brengen). Volg gewoon de speciale borden en alles wijst zich vanzelf.

Fiets
Voor fietsers zijn er speciale parkeergelegenheden waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeercrew.