Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Nona

NONA

We gooien bij Dauwpop niet zo snel met gevestigde namen en wereldsterren om de stijl van een zangeres te beschrijven maar voor de 20-jarige Nona maken we graag even een uitzondering. Want als er in Nederland 1 zangeres is die de voetsporen van grootheden als Dusty Springfield, Duffy, Adele en Amy Winehouse zou kunnen treden dan is het Nona. Haar blue-eyed soul doorspekt ze met de rock van thuis, de blues van haar reizen en haar eigen voorliefde voor hiphop. Het is een kwestie van tijd eer de internationale podia in de rij zullen staan om haar te boeken, dus wij grijpen die kans nu het nog kan. Dat zou jij ook moeten doen voor het te laat is! Jonger dan Dauwpop, maar al zeker net zo goed!

STAGE: KINK King King

TIJD: t.b.c

Follow Me: