zaterdag 26 mei 2018 · Hellendoorn

zaterdag 26 mei
2018 hellendoorn

Nieuws

Foto Dauwpoppers bedankt!

Dauwpoppers bedankt!

De 24e editie zit er alweer op. Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan deze succesvolle en zonovergoten zaterdag. De nieuwe datum staat al vast, volgend jaar is Dauwpop weer traditiegetrouw op Hemelvaartsdag. We verwelkomen jullie graag op 30 mei voor de 25ejubileumeditie van Dauwpop!

Met ruim 13.000 bezoekers was Dauwpop 2018 helemaal uitverkocht. Jullie hebben kunnen genieten van meer dan 40 acts verspreid over verschillende podia. De één stond uit zijn naad te gaan en de warmte te trotseren in de Glory Hole, de ander te genieten van de melodische klanken van HAEVN in the Barn. De alternatievelingen konden hun hart ophalen bij de King King stage voor bands als Death Alley, Tusky en de Afterpartees.

Wellicht stond je de hele middag al klaar voor de spetterende afsluitende show van Kensington op de Jupiler Mainstage of was je er al vroeg bij voor de show van Lil Kleine. In de XITE Party Pit kon je terecht met je hele vriendengroep om te springen op Kraantje Pappie, Bizzey en Jacin Trill. Één ding is duidelijk; zonder jullie was het niet zo’n groot feest geworden en we hopen jullie allemaal weer te zien op 30 mei 2019 voor de 25editie van Dauwpop!

De voorverkoop start binnenkort. Meld je nu alvast aan voor het Facebookevent van Dauwpop 2019 – 25 jaar! Of houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws. 

Foto's van afgelopen zaterdag plaatsen we in de loop van aankomende week op onze website & Facebook. 

gas naar homepage