zaterdag 26 mei 2018 · Hellendoorn

zaterdag 26 mei
2018 hellendoorn

Nieuws

Praktische info voor zaterdag

Zaterdag is het zover, de 24e editie van Dauwpop. De vooruitzichten zien er zonnig uit. We krijgen dan ook veel vragen over drinkwater en zonnebrandcrème. Met dit nieuwsbericht willen we jullie voorzien met wat praktische informatie over aanstaande zaterdag en jullie vooral heel veel plezier wensen!
 
Uitverkocht!
Dauwpop 2018 is uitverkocht! Via onze officiële kanalen zijn geen kaarten meer beschikbaar. Koop daarom geen tickets via oplichters die kaarten elders aanbieden. Dit zijn vaak doorverkochte tickets die voor een hoger bedrag worden verkocht. Wij kunnen de geldigheid hier niet van garanderen. Parkeer- en campingticket zijn nog wel beschikbaar via onze website. 

 

Hitte
Zaterdag wil het behoorlijk zonnig worden op Dauwpop en omdat we natuurlijk willen dat iedereen gehydrateerd blijft kun je naast een biertje bij de bar, gratis drinkwater krijg bij extra aangelegde drinkwaterpunten op het terrein. Deze zijn te vinden tussen de mainstage en de Leffe Bar. Als bescherming tegen de zon is er voor 1 muntje zonnebrandcrème beschikbaar bij de infostand.

Infostand
Dit jaar is er bij de entree ook een infostand te vinden voor al je praktische zaken. Naast het verkrijgen van een programmaboekje kun je hier ook je 18+ stempel halen. Daarnaast zijn er ook oordopjes en zonnebrandcrème verkrijgbaar bij de infostand. Voor gevonden voorwerpen en vragen over de pendelbus kun je hier ook terecht.

App
Heb je liever een digitale versie van het blokkenschema bij de hand? In de app store vind je onze app ‘Dauwpop 2018’. Hierin vind je niet alleen het blokkenschema maar ook up-to-date praktische informatie over bijvoorbeeld gevonden voorwerpen, kluisjes en een plattegrond van het terrein.

Camping
Heeft niemand in je vriendengroep zin om terug te rijden na een dag Dauwpop? Geen probleem. ’s Avonds kun je overnachten op onze camping of huur een compleet ingerichte Festipi. Je zet je tentje neer vanaf 10:00 ’s ochtends op 26 mei. Voor een ontbijtje loop je zondag naar de campingwinkel en voor het opladen van je mobiel hebben we stroompunten op de camping. Tickets voor onze camping kosten € 15 excl. en zijn alleen geldig in combinatie met een Dauwpop ticket.

Pendelbus
Kom je met de trein? Vergeet dan niet een kaartje voor de pendelbus te kopen! Deze rijdt vanaf NS station Nijverdal. Een ticket koop je op hier! Houd er rekening mee dat pendelbussen ook vol kunnen zitten. Wil je geen enkele band missen, neem dan voor de zekerheid een bus en/of trein eerder. 

Toiletten
Op het terrein zijn spoeltoiletten aanwezig hier vragen we een kleine vergoeding van 2 euro voor. Hier krijg je een bandje voor die je de hele dag door kunt gebruiken. Deze bandjes zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa. De chemische toiletten (dixi’s) op het terrein zijn gratis te gebruiken.  
 
Kinderopvang
Met de kinderen naar Dauwpop? Leuk! Je kan ze tegen een vergoeding van €15 naar onze kinderopvang brengen. Worden ze de hele dag vermaakt door professioneel personeel en krijgen ze ook nog eens een spel mee naar huis.

gas naar homepage