zaterdag 26 mei 2018 · Hellendoorn

zaterdag 26 mei
2018 hellendoorn

Nieuws

Jett Rebel vervangt Dotan

We hebben vandaag goed en slecht nieuws voor jullie. Het slechte nieuws is helaas dat Dotan zijn hele tour moet afzeggen waaronder de Dauwpop show. Het hele statement lees je hieronder. 

 

Het goede nieuws is dat niemand minder dan Jett Rebel Dotan gaat vervangen! Met Jett Rebel hebben we een hele mooie vervanger gevonden. Met zijn nieuwe single " Amy" gooit hij hoge ogen. Jett Rebel staat garant voor een enorme energieke en steengoede liveshow.

 

Statement Dotan:

"Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn! Liefs, Dotan"

 

Hopelijk kunnen we Dotan in de toekomst weer op het Dauwpop podium verwelkomen. Voor nu wensen we hem veel succes met het werken aan zijn nieuwe album!

gas naar homepage