zaterdag 26 mei 2018 · Hellendoorn

zaterdag 26 mei
2018 hellendoorn

Nieuws

Foto Bijbaan Artiestenbegeleiding

Bijbaan Artiestenbegeleiding

Altijd al een kijkje achter de schermen willen hebben op Dauwpop 2018? Dit is je kans! In samenwerking met Rabobank Noord en West Twente stelt Dauwpop een bijbaantje beschikbaar voor de enthousiasteling die het aandurft om op 26 mei te assisteren bij de artiestenbegeleiding. Hierbij heb jij een exclusief kijkje achter de schermen en sta je oog in oog met je favoriete artiesten.

 


Hoe kom jij in aanmerking? 

Wij zien graag een schriftelijk motivatie tegemoet waarin naar voren komt dat jij de persoon bent die wij moeten gaan inzetten op 26 mei. Daarnaast scoor je bonuspunten om op een zo’n creatief mogelijk manier te laten zien waarom jij geschikt bent voor de job als ‘Assistent Artiestenbegeleider’.

 

Er kan gereageerd worden tot maandag 16 april via info@dauwpop.nl met als onderwerp Assistent Artiestenbegeleiding. Hierna wordt er een geschikte kandidaat gekozen.

 

Let op! Het gaat hier om een vrijwillige functie. Hiervoor in ruil kom je wel op plekken waar een normale bezoeker van Dauwpop niet kan komen. Een unieke ervaring! 

gas naar homepage