Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Naaz

NAAZ

Het zoemt al jaren rondom Naaz. Deze dame met Koerdische roots kon zo maar eens tot één van onze grootste exportproducten gaan behoren, want met haar muziek weet ze in haar relatief korte carrière al duizenden mensen te bereiken. Quirkpop noemt ze het zelf, wij horen gewoon hele goede popliedjes. Bono van U2 zong haar toe en verwerkte haar stem in een fragment tijdens het laatste concert in Nederland, haar shows verkopen continu uit en de streams zijn niet te stoppen. Zo jong en dan al zo veel bereikt, deze vrouw van de wereld moeten we wel uitnodigen in Hellendoorn!

STAGE: KINK King King

TIJD: t.b.c

Follow Me: