Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Money & The Man

Money & The Man

Money & The Man wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll. Bulldozer-riffs en drums die over je heen galopperen als schuimbekkende paarden. Zanger/gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek waren klasgenoten, maar konden elkaar aanvankelijk niet luchten of zien. Totdat ze in 2013 voor een opdracht werden opgesloten in een muzikale schatkamer. Vanaf dat moment waren ze onvermijdelijk en onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
Zonder haast smeedden zij in de daaropvolgende jaren hun sound. Een sound die naast de onderbuik-prikkelende oerkracht die je verwacht bij een garageblues-duo, stiekem ook vernuftige elementen bevat, zoals oneven maatsoorten en onverwachte tempowisselingen. Geïnspireerd door vergane glories en de ongeziene toekomst zijn ze gaan schrijven over de keuze tussen geld en geluk. Dauwpoppers kunnen in elk geval hun geluk niet op want Money & The Man staat op je favoriete festival!

STAGE:

TIJD: