Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Line-up bijna compleet!

Line-up bijna compleet!

Basement Jaxx

Line-up bijna compleet!

The Waterboys, Basement Jaxx (dj set), Froukje, Son Mieux, Dool, Bad Nerves, Kevin en TikTok Tammo zijn enkele namen die het festivalaffiche van Dauwpop dit jaar nog mooier maken. Dauwpop vindt normaal gesproken rond Hemelvaartsdag plaats, maar dit jaar zien we jullie graag op onze festivalweide op zaterdag 4 september! 

Eerder werd al bekend dat ook o.a. Kensington, Typhoon, Chef’ Special, Sports Team, S10, Thijs Boontjes, Bökkers, ADF Samski en Drukwerk dit jaar komen optreden op de 26e editie van Dauwpop. De organisatie heeft het volste vertrouwen dat Dauwpop dit jaar onder normale omstandigheden kan plaatsvinden. “Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit maar wij denken dat het goed komt en het publiek denkt hetzelfde want de kaartverkoop gaat als een speer”, aldus de festivaldirecteur. “We hebben nu het programma grotendeels rond en zitten al op 95% van de verkochte kaarten. Het is niet de vraag of we uit gaan verkopen maar wanneer. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en stiekem ook wel een beetje trots op want vanzelfsprekend is het natuurlijk niet.”

Vandaag voegen we toe: Basement Jaxx (DJ Set), The Waterboys, Froukje, Son Mieux, Kevin, Tusky, Bad Nerves, Dool, Poke, Cho, PACESHIFTERS, TikTok Tammo, The Notwist, PRONK, Magnetic Spacemen, Scram C Baby & Coach Party 

De CJP- en kindertickets zijn al uitverkocht. Kaarten voor de editie van 2020 blijven geldig voor Dauwpop 2021. Het volledige programma is te vinden op Dauwpop.nl Daar kunnen jullie ook terecht voor de laatste kaarten voor de editie van 2021.

Tot 4 september! 💚