Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Laatste keer (Down) The Glory Hole!

Laatste keer (Down) The Glory Hole!

Laatste keer (Down) The Glory Hole!

Stoppen op het hoogtepunt: het is slechts weinigen gegeven, behalve porno acteurs, die doen niet anders. En de Glory Hole kan het ook want ook de meest smerige uithoek van Dauwpop houdt ermee op! Op het hoogtepunt inderdaad. We dempen de afvoerput voordat de onvermijdelijke kamervragen gaan komen.

Onze Glory Hole herbergde alle bekende en minder bekende enfants terribles van de alternatieve dj wereld. Een bont gezelschap van frêle dames, ruwe bonken, charlatans, mislukte hipsters, non-valeurs en patjepeeërs en dan hebben we het nog niet eens over de bezoekers van deze poel des verderfs gehad. Een ding hebben ze allemaal gemeen en dat is de onvoorwaardelijke liefde voor muziek en die hoeft niet per se goed te zijn zolang je er maar hard op gaat. Het toevluchtsoord voor iedereen die nooit een balansdag heeft, nooit maat houdt en de plank voortdurend mis slaat. Voor ons allemaal dus!

Nog één keer Glory Hole en we eindigen in stijl met een soort greatest hits! Alle voltreffers en missers hieronder op een rij!

★ Haarbal ★ Dj Team Candy Says ★ DJ E-Star ★ Dave Grohl and the Topless Dj’s ★ De Ruige Rita’s ★ DJ Voodoo Petrol ★ De Rooie Jager ★