Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Bustickets Dauwpop

Bustickets Dauwpop

Bustickets Dauwpop

TCR Tours zal de busreizen voor Dauwpop 2020 verzorgen. Zowel georganiseerde busreizen als de pendelbussen vanaf Station Nijverdal. Wil je alvast online een pendelbusticket of een georganiseerde busreis naar Dauwpop 2020 aanschaffen? Dan kan dat HIER.

Pendelbustickets kosten €6 online of €7 contant op de dag zelf. Tickets op de dag zelf koop je op het plein achter station Nijverdal. Een pendelbusticket is geldig voor de heen- en terugreis. Er gaan georganiseerde busreizen van verschillende opstapplaatsen door het hele land heen. Bustickets zijn ook aan te schaffen in combinatie met een entreebewijs voor Dauwpop 2020. Voor het gehele overzicht bekijk je de website van TCR Tours.