Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Kindertickets uitverkocht

Kindertickets uitverkocht

Kindertickets uitverkocht

Ook dit jaar zijn de kindertickets weer binnen enkele weken volledig uitverkocht. Maar wees niet getreurd, kinderen zijn nog steeds welkom! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen op vertoon van een regulier festivalticket naar binnen. Kinderen van 7 jaar en jonger hebben gratis toegang tot het festival.

Denk aan het gehoor van uw kind en breng gehoorbescherming mee naar het festival. Vergeten? Op het festivalterrein zijn bij de infostand ook oordoppen verkrijgbaar.