Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Karel

KAREL

Wil je volledig uit je dak op briljante en unieke muziek, dan moet je vandaag bij Karel zijn. Karel’s optredens zijn niet glansrijk en gestileerd, maar één brok aan ongepolijste energie.

Karel maakt synthesizer pop en invloeden zijn terug te vinden bij bands zoals Level 42, New Order en Duran Duran, maar ook bij hedendaagse bands als John Maus en The Knife. In 2018 stond Karel op Down The Rabbit Hole waar hij een magnifieke indruk achterliet. Hij werd door 3voor12 verkozen als 3e beste act van het festival na Nick Cave en David Byrne. Kortom, Karel is een sensatie en sensaties zien we graag op Dauwpop, al 25 jaar lang!

STAGE: King King

TIJD: t.b.c

Follow Me: