Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Nothing But Thieves eerste headliner

Nothing But Thieves eerste headliner

Nothing But Thieves eerste headliner

Met trots mogen we de eerste headliner voor Dauwpop 2019 bekend maken: Nothing But Thieves! De Engelse band is sinds twee jaar niet meer weg te denken van grote festivals als Pinkpop, Lowlands en uitverkochte zalen als AFAS live en 013 Tilburg. Een van de meest opwindendste rockbands van het moment.

De Engelsen hebben in korte tijd een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd en grote hits op hun naam staan als “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry” en hun onlangs verschenen nummer “Forever & Ever More”. Waarvan laatstgenoemde megahit werd bij 3FM! Nothing But Thieves is de ultieme mix van Royal Blood en Muse met een vleugje Queens Of The Stone Age oftewel de hoop in bange rock dagen.