Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Boek nu hier je Festipi

Boek nu hier je Festipi

Boek nu hier je Festipi

Wil je tijdens Dauwpop comfortabel overnachten? Heb je geen zin om je eigen luchtbed, kussen en slaapzak mee te slepen? Verblijf dan in een traditionele tipi! Deze tipi’s zijn perfect voor een of twee personen, bevatten dikke Nomad slaapmatten en zachte kussens inclusief kussenslopen. De tipi’s zijn ook nog eens meer dan twee meter hoog. Oftewel, je kunt er gewoon in staan! Er zullen maximaal 100 Festipi’s beschikbaar zijn voor de 2019 editie.

Let op! Bij het boeken van een Festipi dien je in het bezit te zijn van een campingticket voor Dauwpop 2019. Minimumleeftijd voor de camping is 16 jaar. Bij twijfel over je leeftijd zullen we vragen naar legitimatie.

BOEK HIER JE FESTIPI