Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / The Fatal Flowers

THE FATAL FLOWERS

Nooit meer verwacht maar hij is er dan toch echt eindelijk: de reünie van één van de meest legendarische gitaarrockbands die Nederland ooit heeft voortgebracht. Jawel, Fatal Flowers komt weer bij elkaar en dat is nieuws dat hier met enorm gejuich werd ontvangen. De hoofdmeesters van de Amsterdamse gitaarschool stonden vijf jaar lang bekend als de beste band van Nederland en die troon gaan ze zeker weer claimen in 2019. Wij vieren dus dubbel feest want jullie favoriete festival van Hellendoorn heeft de primeur! Maar liefst 29 jaar na het einde kan je op Dauwpop de terugkeer van Richard, Robin Geert en Henk komen vieren!

STAGE: The Barn

TIJD: t.b.c

Follow Me: