Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Famke Louise

FAMKE LOUISE

Selfmade fenomeen! Als er iemand het nieuws het afgelopen jaar domineerde dan is het deze Famke Louise wel. Ze was verantwoordelijk voor de grootste rij tijdens Noorderslag, er waren letterlijk meer mensen die haar show wilden zien als dat er daadwerkelijk in de zaal stonden. En dat zegt iets over de populariteit van Famke die elke single en collab waar ze op meedoet ziet oplopen naar miljoenen views en streams. We zijn nog lang niet van haar af, en als de singles zo onweerstaanbaar blijven zoals tot nu toe dan zijn en blijven wij fan!

STAGE: CAPE Party Pit

TIJD: t.b.c

Follow Me: