Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / EUT

EUT

De levenslust knispert uit je luidsprekers als je een track van EUT opzet. EUT wordt de meest geboekte band van de Popronde, wordt door 3voor12 uitgeroepen tot leukste band van Noorderslag, is Deezer Next act en 3FM Talent. Het is evident dat EUT dol is op alternative uit de jaren 90. De liedjes op het ijzersterke debuut van EUT zijn puntig, catchy, hebben een prettig braampje en in de vorm van Megan de Klerk heeft de band ook nog eens een energiek boegbeeld. Wij zijn al dol op EUT en dat wordt jij ook als je deze festivalband bij uitstek vandaag gaat bekijken op Dauwpop!

STAGE: King King

TIJD: t.b.c

Follow Me: