Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop / Programma /Enge Bos

ENGE BOS

Húúúúú ik ga wel naar het Enge Bos! Deze gevleugelde uitspraak schalde al enige jaren niet meer over het terrein van Dauwpop maar voor ons 25 jarige jubileum keert één van de meest besproken area’s uit onze roemruchte historie éénmalig terug! Het Enge Bos!!!

Het belooft weer griezelig gezellig te worden met een line-up waar niemand bang van hoeft te zijn! Niemand minder dan levende legende George Baker pakt zijn little green bag vol met paloma blancas om ze vrij te laten in het bos, Plork en de Aannemers verbouwen het podium met hun aanstekelijke mix van serieuze hits en onbenullige gekkigheid, DJ Mauz ontwijkt uilen van Minerva (of Meneer de Uil) en andere roofvogels om  een te gekke set te draaien en Rebel Radio laat de bezoekers zonder angst zo hard dansen dat de bomen vanzelf ontworteld worden.

Holler at your boys, je kan hem er weer ingooien:  Húúúúú ik ga wél naar het Enge Bos!

Line-up: George Baker / Hilltop Howlers / Dj Maus / Swingo Bingo / Ten Times A Million / Plork en de Aannemers / Rebel Radio

STAGE: Enge Bos

TIJD: t.b.c

Follow Me: