Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Eerste namen voor 2022 en laatste kaarten!

Eerste namen voor 2022 en laatste kaarten!

Eerste namen voor 2022 en laatste kaarten!

Ja! Witte rook! Als je festival plaats vindt op een katholieke feestdag dan mag je die terminologie best eens gebruiken. En nee, vrees niet, geen nieuwe paus in Hellendoorn maar wel een datum die je met dikke stift op al je kalenders kan gaan kalken: DAUWPOP 2022 valt op HEMELVAARTSDAG 26 mei! Hallelujah!

Na drie edities die niet door konden gaan is het in 2022 hoog tijd om alle schade ruimschoots en met volle teugen in te halen op de zesentwintigste editie van Dauwpop! Het leek voor ons gevoel wel tot Sint Juttemis te duren, maar gelukkig hoeven we dus niet te wachten tot Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen maar gewoon tot Hemelvaart. Traditiegetrouw zouden we haast zeggen.

En nu we het toch over trouw hebben: kudo’s, hartjes, kusjes, zegeningen, duimpjes omhoog en gummipunten voor iedereen die gewoon geduld heeft gehad en de kaarten op het prikbord heeft laten hangen. Supertof! Enorm bedankt voor het vertrouwen en de support, mede door jullie konden we doorgaan met wat we zo graag doen: een geweldig festival voor je neerzetten!

We hebben onze stinkende best gedaan om zoveel mogelijk van het programma intact te laten en sporadische gaten in de opstelling te wisselen met geweldige vervangers, maar daar vertellen we je later meer over, we zijn nog bezig met de puntjes op de i. Dus houd onze website en socials in de gaten, want binnenkort volgen er veel meer namen!

Mocht je nog vrienden hebben die te laat waren met het halen van kaarten: HIER haal je de laatste kaarten. 

We kijken er enorm naar uit om je weer te zien, te spreken en om samen met jou en al je vrienden en vriendinnen er weer een machtig mooi feest van te maken op Hemelvaartsdag, 26 mei 2022, bij Dauwpop in Hellendoorn.