Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Eerste namen Dauwpop 2020

Eerste namen Dauwpop 2020

Eerste namen Dauwpop 2020

Kensington, Wolfmother, Typhoon, Mark Lanegan, Zwangere Guy, Maxi Jazz en Dopebwoy staan op het affiche voor de editie van 2020. Ook de immens populaire rapper Snelle komt, met een voltallige live band, naar Hellendoorn.

Voor duizenden mensen is het vaste prik op Hemelvaartsdag: Dauwpop, het festival midden in de bossen van Hellendoorn. Vorig jaar werd de 25e editie groots gevierd maar ook voor de komende editie wordt gelijk groots uitgepakt.

Tickets zijn per direct in de verkoop via onze ticketpagina. Liever een hardcopy kaartje kopen? Dit kan bij één van de lokale voorverkooppunten ook te bekijken via onze ticketpagina.

Binnenkort maken we nog meer namen bekend voor Dauwpop 2020.