Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Eefje de Visser

Eefje de Visser

Het vierde album van Eefje de Visser, Bitterzoet, verscheen begin dit jaar en ontving een ware sterrenregen en de voorgangers waren ook al om te smullen. In januari 2020 stond Eefje op Noorderslag en werd genoemd als hoogtepunt van het festival door NRC, de Volkskrant, Trouw, 3voor12 en the Daily indie.
Een verbluffende show die tot in de puntjes is verzorgd en staat als een huis, met nummers vol donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound: dat is wat je te wachten staat als je deze show meepakt.

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: