Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Editors headliner op extra festivaldag Dauwpop

Editors headliner op extra festivaldag Dauwpop

Editors

Editors headliner op extra festivaldag Dauwpop

We hebben vandaag prachtig mooi nieuws te melden! We gaan in 2022 een extra dag Dauwpop organiseren voor jullie en wel op de dag na de eerste dag Dauwpop op vrijdag 27 mei (de dag na Hemelvaart).

Een extra dag Dauwpop! Een prachtig encore want we willen allemaal inmiddels wel more! Toch? Daarom kan je op vrijdag 27 mei nogmaals afreizen naar Hellendoorn voor een dag muzikaal vermaak van de bovenste plank. En als wij zeggen ‘de boventste plank’ dan pakken we gelijk de ladder erbij. Op 27 mei speelt EDITORS in Hellendoorn!

Je leest het goed: Editors in Hellendoorn! De band die al jaren in de Champions Leaugue van de internationale podia en festivals meedraait, charts aanvoert en kan rekenen op uitverkochte zalen wereldwijd staat op 27 mei in Hellendoorn.

Net als jullie missen we de gezelligheid, het lekkere eten, onze prachtige locatie, de leuke mensen en natuurlijk de muziek en vooral de live optredens in de bossen van Hellendoorn. Daarom hebben we hard ons best gedaan om er een dag Dauwpop aan toe te voegen en dat is gelukt met een act waar we apetrots op zijn: EDITORS!

De line-up van 27 mei zal in de aanloop naar het festival worden aangevuld met meer programma.

De kaartverkoop voor 27 mei start aanstaande zaterdag 11 december om 10:00.