Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Di-rect en De Staat toegevoegd aan 27 mei

Di-rect en De Staat toegevoegd aan 27 mei

Di-rect en De Staat toegevoegd aan 27 mei

Voor het eerst in haar geschiedenis is Dauwpop dit jaar een tweedaags festival en voor zowel de uitverkochte eerste dag op 26 mei als voor de tweede dag, 27 mei waar nog wel kaarten voor verkrijgbaar zijn, worden vandaag verse namen aan de line-up toegevoegd. Onder andere De Staat, Di-rect, Pip Blom, Engelse indie darlings Sports Team en de Australische powerpoppunkers van Pist Idiots spelen dit jaar in Hellendoorn.

Op 27 mei worden De Staat, Di-rect, Prins S En De Geit, Fokke Simons, Cloudsurfers, Pom en Beachdog, de nieuwe band van david Achter de Molen van John Coffey aan het affiche toegevoegd waarop o.a. Editors, Meau, Balthazar, Weval, Eefje de Visser, Kris Kross Amsterdam, Rondé, Claw Boys Claw, Moss en Hang Youth al prijken.

Op de al uitverkochte 26e mei komen Sports Team, Pip Blom, Meskerem Mees, Pist Idiots, Gotu Jim, Outsiders en Tramhaus bij op de line-up die al bestond uit onder meer The Waterboys, Wolfmother, Kensington, S10, Chef’Special, Son Mieux, Bökkers, Antoon, Pronk en Typhoon.

Genoeg getreuzeld! Check snel het programma, haal je kaarten en verheug je op een warm welkom én weerzien met al je vrienden van Dauwpop. Tot in mei!