Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Dauwpop maakt programma voor 26 en 27 mei compleet

Dauwpop maakt programma voor 26 en 27 mei compleet

Dauwpop maakt programma voor 26 en 27 mei compleet

Onder het mom van er kan nog meer bij voegt Dauwpop nog een handvol namen toe aan de al propvolle festival line-up van 26 en 27 mei. Naast Editors, Balthazar, Kensington en De Staat komen ook onder andere Kevin & The Animals, Afterpartees, Ramkot, Banji en Rico & Guan naar Hellendoorn op 26 en 27 mei.

Op 27 mei zijn naast bovenstaande namen ook MINKA, Money & The Man, Refuse, NABER en Beatcrooks toegevoegd aan het affiche. Voor deze dag met o.a. ook Editors, DI-RECT, Kriss Kross Amsterdam, Meau, Weval, Hang Youth en Claw Boys Claw zijn nog tickets verkrijgbaar.
Voor 26 mei maken Darris, TikTok Tammo en Beatcrooks de line-up compleet. Op Hemelvaart is Dauwpop al een lange tijd uitverkocht.

Kaarten voor 27 mei zijn nog beschikbaar via de ticket-pagina.