Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Dauwpop gaat op 21 mei 2020 niet door

Dauwpop gaat op 21 mei 2020 niet door

Dauwpop gaat op 21 mei 2020 niet door

Op basis van de landelijke maatregelen die door de Nederlandse overheid en het RIVM zijn afgekondigd gaat Dauwpop op 21 mei niet door.

Update – 23 maart
Zojuist werd bekend gemaakt dat het verbod op events met meer dan 100 bezoekers is opgerekt tot 1 juni 2020. Dit houdt in dat Dauwpop op Hemelvaartsdag 21 mei niet door gaat. Via onze website houden we jullie op de hoogte van de laatste updates wat betreft gekochte kaarten voor Dauwpop en meer. Binnenkort snel meer updates.

Update – 27 maart
Zoals beloofd hebben we een FAQ opgezet met vraag en antwoord waarvan wij denken dat deze nu het meest relevant zijn voor de kaartkopers van Dauwpop 2020.

Zijn er nog festivaltickets beschikbaar om te kopen? Jazeker! Lees verder de FAQ-pagina en we laten weten waarom je jezelf daar een voordeel mee doet en tegelijkertijd Dauwpop steunt. De FAQ is hier te lezen.