Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Dauwpop eenmalig naar 4 september

Dauwpop eenmalig naar 4 september

Dauwpop 2021 - 4 sept

Dauwpop eenmalig naar 4 september

Het festival Dauwpop in Hellendoorn verplaatst eenmalig de datum naar de nazomer. Op zaterdag 4 september vindt de 2021 editie plaats.

Vanwege het Coronavirus kon de 2020 editie van het eendaagse festival helaas niet doorgaan en óók de 2021 editie die op 29 mei aanstaande gepland staat, dreigt niet door te gaan. Na overleg met de gemeente Hellendoorn en met een dosis gezond verstand heeft de organisatie besloten om een nieuwe datum te plannen.

Binnenkort wordt het grootste gedeelte van de line-up bekend gemaakt. De organisatie probeert veel acts van de 2020 editie te behouden. In 2020 stonden o.a. Kensington Chef’Special, Eefje De Visser, Wolfmother, Typhoon, Snelle en Bökkers op de poster.

Tickets scoor je via deze link (KLIK!).