Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Dauwpop Camping

Dauwpop Camping

Dauwpop Camping

Dauwpop Camping

Verblijf voor en na het festival op onze Dauwpop Camping! We bieden vier verschillende accomodaties aan op onze festivalcamping. De tenten komen zonder festivalticket(s) die koop je zelf in onze ticketshop. Alle tenten zijn voorzien van een fris opgemaakt bed, een plaid, een lamp, deurmat en stoelen. Een campingticket zit bij elke boeking inbegrepen.

Kom je liever met je eigen tent? Dan heb je alleen maar een campingticket nodig en zoek je op donderdag of vrijdag een mooie plek uit op onze campingweide. Je koopt per persoon een campingticket en festivalticket. Met het campingticket kan je zelf kiezen of je 1 of 2 nachten bij ons verblijft. De prijs van het ticket blijft hetzelfde.

Check alle accomodaties en prijzen via DEZE PAGINA.

Openingstijden Dauwpop Camping
Donderdag 26 mei 11:00 tot zaterdag 28 mei 12:00