Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Geen categorie /Dauwpop 2021 afgelast

Dauwpop 2021 afgelast

Dauwpop 2021 afgelast

Dauwpop 2021 op 4 september is afgelast. De volgende editie zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022. Kaartkopers bieden we drie mogelijkheden. Je ticket behouden, een restitutie aanvragen of je ticket omruilen voor vouchertegoed. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we in onderstaande mail uit. 

Ticket bewaren voor 2022
We hopen natuurlijk van harte dat jullie er weer bij zijn in 2022. We hebben gemerkt dat we enorm trouwe bezoekers hebben die graag bij ons blijven. Dit waarderen we ontzettend! Ben je er in 2022 bij? Dan vragen wij je om je gekochte e-ticket(s) voor een uitverkocht Dauwpop goed te bewaren in je mailbox. Verder hoef je hiervoor geen actie te ondernemen.

Ticket kwijt? 

Je mailbox iets te grondig opgeruimd? Geen probleem! Je ticket kan opnieuw verstuurd worden.

  • Ticket via Paylogic gekocht? KLIK HIER.
  • Ticket via Eventbrite gekocht? Mail naar info@dauwpop.nl en vermeld hierin je naam, mailadres en ordernummer van je gekochte tickets. Dan zoeken wij ze voor je op.

 

E-ticket refunden of voucher aanvragen? 

Heb je besloten dat je liever toch niet naar Dauwpop wil komen in 2022 of 2023? Dan is er de mogelijkheid tot het aanvragen van een refund. Dit gaat op aanvraag via info@dauwpop.nl. Zet je liever je gekochte ticket om naar een tegoed/voucher voor 2023? Laat het ons dan ook weten via info@dauwpop.nl. Let op! Dit kan tot uiterlijk 4 september 2021.

 

Hardcopy Ticket Dauwpop

Deze blijft ook in 2022 geldig! Zien we je dan?

Heb je een hardcopy ticket gekocht en wil je deze toch graag refunden? Stuur je hardcopy kaart per post naar Edisonstraat 70, Nijverdal onder vermelding van Dauwpop Festival en stop in de envelop een notitie met daarop je volledige naam en rekeninggegevens zodat wij de refund voor je in orde kunnen maken.

 

Kinderticket Dauwpop & CJP Ticket 

Heb je een kinderticket gekocht voor 2020, maar is je kind inmiddels over de maximaal gestelde leeftijd heen of heb je een CJP-ticket maar geen CJP-pas meer? Daar gaan wij niet moeilijk over doen. Je kinderticket en/of CJP-ticket blijft op donderdag 26 mei geldig.

 

Ticket gewonnen?

Je gewonnen ticket voor 2020 of 2021 is ook geldig voor 2022. Deze wordt in de aanloop naar Dauwpop 2022 per mail naar je toegestuurd.

 

Komen er Dauwpop tickets beschikbaar voor 2022? 

Na 4 september maken wij de balans op en gaan wij kijken of er tickets terug de verkoop in gaan. Wanneer dit het geval is zullen wij dit melden op onze social media en website. 

 

Let op!

Elk ticket van Dauwpop, e-ticket of hardcopy, camping-, CJP-, kinder- of parkeerticket, heeft een unieke barcode die slechts éénmaal gescand kan worden. Dus voorkom teleurstellingen en zorg dat er geen kopieën van gemaakt kunnen worden.

Voor overige vragen zijn we te bereiken via info@dauwpop.nl.