Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Chef’Special

Chef’Special

Nederlandse bands met een sound die internationaal aanslaat, daar hebben we er, misschien wel onterecht, niet zo veel van. Maar Chef’Special draait de hand niet om voor een show in Madison Square Garden en het Red Rocks Amphitheatre onder het goedkeurende oog van Twenty One Pilots die de mannen meesleepten langs 47 arena’s in Amerika. Dan draai je je hand ook niet meer om voor de Ziggo Dome, of voor Dauwpop!

Chef’Special serveert vandaag vertrouwde delicatessen maar er staan ook nieuwe lekkernijen op de kaart want binnenkort verschijnt er een nieuw album. Voorproefje hieronder, eet smakelijk!

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: