Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop/Geen categorie /Balthazar, Navarone, Nielson en meer voor Dauwpop

Balthazar, Navarone, Nielson en meer voor Dauwpop

Balthazar, Navarone, Nielson en meer voor Dauwpop

Dauwpop bestaat 25 jaar en dat vieren we met misschien wel de meest indrukwekkende line-up ooit. Met Wende en Nielson voegt het festival twee kersverse Edison winnaars toe aan het affiche, met Navarone een finalist uit de meest recente editie van het altijd nog immens populaire tv-programma The Voice of Holland, met STUK drie absolute helden van de jeugd van tegenwoordig en met Balthazar het lekkerste Belgische exportproduct sinds bier en bonbons.

Nothing But Thieves, De Staat, Kaiser Chiefs, Popprijs winnaar Ronnie Flex & Deuxperience, Frank Carter & The Rattlesnakes, Rondé, Kaiser Chiefs, Fatal Flowers, Shame, Maxi Jazz van Faithless, Merol, Donnie, Daniël Lohues, Black Honey, The Grand East en nog een groot aantal andere namen maken de jubileumeditie op Hemelvaartsdag bij voorbaat legendarisch voor zowel de oudere rockliefhebber als jonge festivalganger.