Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Balthazar
Dauwpop / Programma / Balthazar

BALTHAZAR

De wijzen uit het oosten? Geef ons maar de wijze uit het zuiden! Balthazar om precies te zijn want deze band brengt alleen maar goud mee naar Hellendoorn. Gouden liedjes om precies te zijn want daar hebben deze Vlamingen patent op. België heeft uiteraard lekker bier en fijne pralines maar het lekkerste exportproduct van onze Zuiderburen is wat ons betreft toch echt deze band die met Fever de vierde absolute prijsplaat op rij uitbrengen. Perfecte indiepop met donkere randjes, daar grossieren ze in. Een band waarvoor we hier zo Vlaanderen voor zouden annexeren enkel om te kunnen beweren dat ze uit Nederland komen. Live weergaloos en dus niet missen!

STAGE: Jupiler Mainstage

TIJD: t.b.c

Follow Me: