Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop/Records /26 nieuwe namen voor 26 & 27 mei

26 nieuwe namen voor 26 & 27 mei

26 nieuwe namen voor 26 & 27 mei

Terwijl we nog maar een extra blok hout op het vuur gooien en onze breipennen er driftig op los tikken om nog een paar extra sokken voor deze laatste koude winterdagen in elkaar te flansen zijn we in gedachten al in de warme meimaand en reken erop dat de temperaturen dan gaan stijgen in Hellendoorn. Dauwpop is lit! On fire! Smoking! 

In deze nieuwsbrief brengen we je graag op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan ons programma en zetten we de acts die al bekend waren ook gewoon lekker nog even op een rijtje. Het zijn in elk geval namen waar wij het alvast warm van krijgen en we hopen jij ook!

Zoals vast wel bekend is de eerste dag van Dauwpop al helemaal uitverkocht maar voor dag 2, met Editors en nu dus nog een aantal klinkende namen zoals Balthazar, Eefje de Visser, Weval, Rondé, Meau, The Vices, Claw Boys Claw, Moss, Hang Youth en STUK zijn nog kaarten! Aan donderdag 26 mei hebben we ook een rij aan nieuwe namen toegevoegd. Check het programma voor welke act welke dag speelt.

Genoeg getreuzeld! Check snel het programma hieronder, haal alvast je kaarten en verheug je op een warm welkom én weerzien met al je vrienden van Dauwpop. Tot in mei!