Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /12 nieuwe namen

12 nieuwe namen

12 nieuwe namen

Het wordt puzzelen geblazen! We kondigen vandaag 12 nieuwe namen aan en hiermee maken we bijna ons hele programma rond. Een luxeprobleem voor bezoekers met een brede muzikale interesse.

Met Chef’Special strikken we een band die de grootste concertzalen en arena’s van Nederland moeiteloos uitverkoopt en die ook internationaal steeds nadrukkelijker naam maakt. Ook nieuw in de line-up zijn Weval (met liveband!), JoostPip Blom, S10, Thijs Boontjes, Poke, SONS, Beatcrooks, Partnerruil, Darlyn en Personal Trainer. Eerder maakten we al de komst van onder meer Basement Jaxx (DJ Set), Kensington, Snelle & Lieve Jongens Band, Wolfmother, Mark Lanegan en Typhoon bekend en de komst van onze nieuwe area FUNHOUSE met o.a. Scram C Baby, THUMPER, Ploegendienst, Hallo Venray en meer.

Het complete programma is te vinden op Dauwpop.nl en daar kun je ook terecht voor festivalkaarten. De kinderkaarten zijn inmiddels uitverkocht en ook de reguliere tickets gaan hard. We verwachten dit jaar weer ruim van te voren uit te verkopen en we raden dan ook aan om niet lang te wachten met het aanschaffen van kaarten!