zaterdag 26 mei 2018 · Hellendoorn

zaterdag 26 mei
2018 hellendoorn

Nieuws

Foto PRAKTISCHE TIPS

PRAKTISCHE TIPS

Nog 2 nachtjes slapen en dan is het Dauwpop tijd! Hier nog even de laatste praktische tips.

 

Weersverwachting
Het lijkt heel erg mooi weer te gaan worden (jeej!). We hebben een waterpunt op het terrein en bij de wastafels bij de toiletten is het water ook drinkbaar.

 

Bijna uitverkocht!
Inmiddels hebben we meer dan 95% van de tickets verkocht. We verkopen momenteel alleen nog tickets via de website. Mochten we donderdag nog niet uitverkocht zijn, dan zijn er nog beperkt kaarten aan de dagkassa verkrijgbaar à €55 per stuk.

 

App
Het kost een potje ruzie met Google, maar eindelijk is daar de officiele Dauwpop app. Voor Android en iOS! Door een probleem met de Google Play Store moet je helaas de app opnieuw downloaden en wordt de versie van afgelopen jaar niet geupdate.

 

Pendelbus
Kom je met de trein? Vergeet dan niet een kaartje voor de pendelbus te kopen! Deze rijdt vanaf NS station Nijverdal. Een ticket koop je op www.oad.nl/dauwpop.

 

Kluisjes
Ondanks de voorspelde warmte koelt het ’s avonds nog wel af. Je vestje of jasje kan je achterlaten in een kluisje. Je vindt ze direct na binnenkomst.

 

Camping/Festipi
Na afloop blijven slapen? Dat kan op onze festivalcamping. Voorzien van gemakken als een campingwinkel en douches. Ticket kost €15 (excl. servicekosten).
In luxe overnachten? Boek dan een Festipi!

 

Kinderopvang
Met de kinderen naar Dauwpop? Leuk! Je kan ze tegen een vergoeding van €12,50 (excl. servicekosten) naar onze kinderopvang brengen. Worden ze de hele dag vermaakt door professioneel personeel en krijgen ze ook nog eens een spel mee naar huis. Opgave via de ticketshop.

 

Toiletgebruik
Ook dit jaar hebben we weer spoeltoiletten en chemische toiletten (dixi’s) op het terrein. Vanwege de hoge kosten voor het aanleggen van spoeltoiletten middenin de bossen vragen we een eenmalige bijdrage van €2. Voor deze €2 krijg je bij de muntenkassa een polsbandje waardoor je de hele dag op een fijne toiletpot kan zitten.
De chemische toiletten zijn gratis te gebruiken.

gas naar homepage